Schilderwerk


Is de buitengevel toe aan een grondige opknapbeurt? Of wilt u deze voorzien van een frisse nieuwe kleur? Wij verzorgen al uw buitenschilderwerk waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Wij voorzien uw deuren, ramen, kozijnen, dakgoten, dakkapellen en ook ander houtwerk aan en rond het huis van een sterke, duurzame verflaag. Welk verfsysteem wordt toegepast is afhankelijk van de situatie. Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden. Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en UV.

Wanneer moet mijn huis geschilderd worden?
Als uw huis goed in de verf staat behoudt het optimaal zijn waarde. Bovendien beschermt een goede verflaag onderliggend hout tegen weersinvloeden. Het zorgt er tevens voor dat houtconstructies in optimale conditie blijven.
Als een verfbeurt dringend nodig is, ziet u dat aan:

  • afbladderende verf
  • barstjes en scheurtjes in de verf
  • verf dat verpoederd
  • verf die is verkleurd
  • houtrot en aantasting

Sommige delen zijn sneller aan een frisse verflaag toe dan andere stukken. Zo zal een op een zuiden gelegen gevel meer te lijden hebben van zon. Ook liggende delen en onderkanten van kozijnen zijn kwetsbaarder voor de inwerking van vocht. Wilt u de komende tijd niet meer voor verrassingen en onverwacht hoge kosten staan? Dan is het voor u misschien verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij komen wij eens in de twee jaar langs voor een onderhoudsbeurt aan uw woning, en eens in de zes jaar wordt uw woning overgeschilderd.

Wilt u meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar info@schildersbedrijfkok.nl of neem contact op via het contact formulier.

schilderwerk